Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Південній Кореї можуть закрити 16 вугільних електростанцій для очищення повітря

У Південній Кореї можуть закрити 16 вугільних електростанцій для очищення повітря
У Південній Кореї планують закрити від дев'яти до шістнадцяти вугільних електростанцій для скорочення дрібного пилу у повітрі.

Як заявили у Міністерстві промисловості, торгівлі та енергетики республіки 26 листопада, вільніше дихати можна буде вже у цьому зимовому сезоні.

Очікується, що у період з грудня поточного року по лютий 2021 року викиди дрібного пилу від діяльності вугільних електростанцій зменшаться на 43% щодо показників дворічної давності.

За даними міністерства, кілька станцій продовжать роботу на рівні 80% від максимальної потужності, орієнтуючись на поточний попит.

11-а за величиною економіка у світі намагається впоратися зі зростаючою стурбованістю населення з приводу дрібних частинок у повітрі і забруднювачів, відомих як "дрібний пил".

Минулої зими у Південній Кореї була припинена робота 15 вугільних електростанцій на тлі боротьби зі зменшенням небезпеки проникнення дрібного пилу у легені і збільшення кількості респіраторних і ракових захворювань. країни.

Південна Корея бідна в ресурсах, але все ще експлуатує 60 вугільних електростанцій, які забезпечують виробництво більше 40% електроенергії країни. Так, у 2019 році частка вугільних електростанцій становила лише 25%, а атомних — 40% у загальній структурі енергетики.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: