Вхiд на сайт
Авторизацiя

У четвер, 3 грудня, ужгородці будуть без води: деталі

У четвер, 3 грудня, ужгородці будуть без води: деталі
Завтра (3 грудня), проводитимуться роботи по переключенню новозбудованих мереж до існуючих по вулиці Капушанській (Перемоги). Орієнтовно, роботи розпочнуться з 10:00 та продовжуватимуться до їх завершення.

В зв’язку з цим буде понижено до мінімуму тиск подачі води з водозабору “Минай”, інформує адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода».

Перебої або відсутність водопостачання відчуватимуться по всій лівобережній (включаючи населені пункти, які відносяться до Коритнянської сільської ради) та, частково, правобережній частинах міста.

Рекомендуємо, забезпечити себе необхідним запасом води.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: