Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна і Франція побудують energy storage вартістю 20 млн євро

Україна і Франція побудують energy storage вартістю 20 млн євро
Україна і Франція планують розпочати будівництво energy storage вартістю 20 млн євро.

Згідно з повідомленням Міністерства внутрішніх справ, відповідні домовленості увійшли у підписану у п'ятницю підсумкову декларацію сесії Змішаної українсько-французької міжурядової комісії з економічного співробітництва, співголовами якої є міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр економіки, фінансів і відновлення Французької Республіки Брюно ле Мер.

"Незабаром стартує проект з будівництва енергонакопичувальних потужностей "Укренерго" на 20 млн євро", – написав голова МВС у Facebook 27 листопада.

Подробиць проекту міністр не уточнив.

В жовтні 2018 року був підписаний міжурядовий меморандум про співпрацю між НЕК "Укренерго" і оператором системи передачі Франції RTE (Réseau de Transport d'électricité), а також його дочірньою компанією RTE International щодо впровадження європейських стандартів управління та розвитку енергосистеми України у процесі її інтеграції в ENTSO-E.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: