Вхiд на сайт
Авторизацiя

Тротуарна плитка та її переваги

Тротуарна плитка та її переваги
Купуючи тротуарну плитку для доріжок, кожен робить обдуманий, адекватний і сучасний вибір. Бетонна плитка є одним з поширених видів дорожнього покриття. Її можна побачити на пішохідних доріжках, в парках, на приватних ділянках. Замовити таку продукцію можна на сайті https://shop.kovalska.com/catalog/trotuarnaya-plitka/. Головним «конкурентом» бетонної плитки є асфальт. Однак щороку попит на неї зростає, про що говорять недавно проведені статистичні дослідження.

Екологічність


Бетонна плитка виробляється з використанням компонентів, які є екологічно чистими і безпечними. Матеріал не містить шкідливих елементів, при нагріванні не виділяє в повітря канцерогенні та інші шкідливі для людини речовини.

Тривалий термін служби


Плитка на основі бетону проводиться методом вібролиття з якісної сировини. Завдяки цьому матеріал відрізняється високою щільністю і міцністю. Ці властивості дозволяють значно збільшити термін експлуатації покриття. Важливо, що протягом всього періоду бруківка зберігає гарний зовнішній вигляд. При цьому якісна плитка має шорстку поверхню, щоб на ній не було слизько взимку і після дощу.

Простота догляду та ремонту


За тротуарною плиткою на основі бетону дуже просто доглядати, з неї можна легко видалити практично будь-які забруднення. Якщо виникає необхідність ремонту покриття, можна замінити тільки ті елементи, які були пошкоджені. Це значно полегшує роботу і знижує її вартість. Крім того, тротуарна плитка підходить для багаторазового використання, тобто можна демонтувати її, а потім знову укласти. Це актуально, наприклад, при створенні комунікацій під землею.

Широкий діапазон робочих температур


Бетонна плитка розрахована на експлуатацію при низьких і високих температурах. Тому вона не дає тріщин і не деформується ні від літньої спеки, ні від суворих морозів.

Естетичність


Плитка з бетону може бути не тільки сірою, а й інших кольорів, в тому числі бежевою, червоною, жовтою, синьою. Існує безліч варіантів розмірів, фактури і товщини. Це дозволяє підібрати матеріал для будь-яких покриттів, будь то доріжки на заміській ділянці або міський тротуар. Використовуючи різні кольори, форми і розміри, можна викладають різноманітні малюнки і реалізовувати інші дизайнерські задумки.

Економічність


Вартість тротуарної плитки трохи вище, ніж асфальту, проте її використання більш вигідно. По-перше, економія досягається за рахунок простоти укладання. Також тротуарну плитку можна ремонтувати в разі потреби з мінімальними матеріальними і трудовитратами.

Популярні пропозиції


Серед популярних моделей тротуарної плитки варто виділити такі:

  1. Бруківка Колор-мікс.

  2. Лайнстоун-20.

  3. Ромб.

  4. Старе місто.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Станислава Молчанова 7 червня 2022 17:37
Не нравится 0 Нравится
Така тротуарна плитка виглядяє дуже гарно!
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 8 червня 2022 09:50
Не нравится 0 Нравится
І мені вона дуже подобається. А за екологічність взагалі можна ще десять балів щодо якості накинути. Дуже ціную саме цю особливість в оздоблювальних та будівельних матеріалах. Адже це дуже важливо і кожен з нас розуміє, чому саме. Мене так само зараз цікавить тротуарна плитка в плані покупки. Вже взнавав, що у Львові є надійний виробник бруківки та тротуарної плитки - Мій Двір. Скоріше за все там і буду замовлення робити.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: