Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 29 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 29 листопада 2020 року.

Гороскоп на 29 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам залишатися практичними і передбачливими, підтримувати порядок в бюджеті і господарстві, контролювати витрату матеріалів і якість покупок. Бажано не залишати «сліпих плям» у фінансових питаннях, особливо, при тісному перетині ваших інтересів з чужими. Має сенс проявити послідовність і допитливість в розмові про податки, позики, паї, кредити, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельці вірні своїм принципам, часом вперті і консервативні, але готові до діалогу. День підходить для підсумкових зустрічей, підтвердження вже відомих фактів і домовленостей. Варто дотримуватися формальності, при необхідності подавати документи. Важливу розмову краще не відкладати на пізню годину (особливо, якщо ви хочете виставити свою умову або обговорити свої особисті животрепетні теми).

Близнюки

Близнюки аж до вечора схильні мислити обачно і розсудливо. У деяких Близнюків обережність і прагматизм можуть прийняти надмірні форми, вилитися в скупість, манію порядку або підозрілість. Це період обмежень, можлива добровільна або вимушена самотність, сувора дієта, економія, утримання. Але до ночі настрій у багатьох Близнюків зміниться на більш вільний і легковажний.

Рак

Ракам сьогодні цікаві розмови про майбутнє. Особливу увагу можуть привернути матеріальні аспекти — наприклад, нові види вкладень. Це інформативний день, але зірки підказують, що ви навряд чи дізнаєтеся щось принципово нове. Швидше за все, доведеться підсумувати факти і підводити підсумки. Будуючи плани, важливо пам'ятати, що багато що ще може змінюватися, у тому числі, ситуація на ринку і в банківській сфері.

Лев

Сьогодні Леви можуть зіткнутися з необхідністю планування, проведення наради, консультації. На порядок денний можуть вийти господарські та фінансові деталі, теми житла, кар'єри, професії, заробітку і супутні документи. Зірки радять підбивати підсумки і робити корисні висновки на майбутнє, але поки не поспішати з новим важливим кроком — наприклад, не давати остаточної згоди на звільнення.

Діва

Атмосфера цієї доби схиляє Дів до консерватизму і вірності традиціям, а також до деякої безпечності. Можливо, вам здається, що зміни, які йдуть навколо, вас не надто стосуються, а ваші нові завдання не такі вже й складні. Це хороший день, якщо вам потрібно повернути впевненість в собі, але зірки не радять зациклюватися на колишніх ідеалах і авторитетах: в нових умовах вони можуть стати поганою опорою.

Терези

Сьогодні зірки радять Терезам дбайливіше поводитися з чужими і спільними ресурсами, загальними речами: від цього може залежати власне благополуччя. Не варто йти від обговорення фінансових тем або ставитися до них несерйозно. Важливі матеріальні завдання краще не вирішувати одноосібно. День допоможе прояснити стратегічне питання, затяжну ситуацію з іпотекою, спадщиною або старим сімейним активом.

Скорпіон

Сьогодні зірки радять Скорпіонам доводити до логічного кінця переговори і консультації, закріплювати старі домовленості. Водночас, не варто сподіватися, що все піде, як раніше. Не виключено, що деякі вигідні союзи вам доведеться заморозити на невизначений час, у зв'язку з наступаючими змінами. Варто користуватися будь-якою можливістю ще раз отримати протекцію по старих каналах.

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям аж до вечора залишатися практичними і господарськими, підтримувати в своїх справах максимально можливий порядок. Не варто відкладати обговорення делікатних нюансів, які залишилися, у зв'язку з роботою, фінансами, постачанням, харчуванням, здоров'ям. Ближче до ночі увага переключиться на спілкування, назріє контакт з людиною, яка вас цікавить в цей момент, або аудиторією.

Козоріг

Козорогам не варто упускати вдалий момент для фінальної серйозної бесіди. Поки не настав вечір, можна впевнено говорити правду, не приховувати від співрозмовника свої філософські, професійні та життєві погляди, висловлюватися з висоти досвіду і авторитету. Добре виставляти обдуманий ультиматум і озвучувати важливі висновки. До ночі тон будь-якого спілкування стане легковажнішим, вас можуть вважати занудою.

Водолій

Сьогодні Водоліям краще залишатися на знайомій безпечній території. Аж до вечора можлива інертність і страх порушити правила. Вас може скувати стара звичка, повага до старших. Буде час обговорити важливу тему. В офіційних переговорах (особливо, про кар'єру і дім) потрібна обачність. Змінити формат спілкування на більш легкий, а спосіб життя на більш рухливий вам вдасться лише до ночі.

Риби

Риби аж до вечора будуть зосереджені на темі або новині, яка їх цікавить, або на контакті з важливою для них людиною. Це час корисних консультацій, правдивих звісток — але також час, коли важко змінити формат бесіди, тип зв'язку або точку зору. Розмова може тривати за інерцією. До ночі спілкування стане більш вільним, але вам стане складніше говорити про те, що вас навсправжки хвилює.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: