Вхiд на сайт
Авторизацiя

Nordman 7 і Hakkapeliitta 9 від Nokian

Nordman 7 і Hakkapeliitta 9 від Nokian
Фінський бренд «Нокіа» добре відомий автовласникам у всьому світі, особливо які проживають в регіонах з суворими зимовими умовами. Продукція компанії якраз відповідає північним районам пострадянського простору.

Фінські легкові і вантажні покришки, що займають в асортименті інтернет-магазинів шин перші позиції по затребуваності і такі ж позиції за рейтингами і тестами, постійно удосконалюються. Варто розглянути популярні серії шин nokian на tireshop.ua/shini/nokian.

Nokian Nordman 7


В першу чергу модель відрізняється доступною ціною, що важливо для східноєвропейських країн, в т. ч. України. Але за характеристиками нагадує колись найкращу покришку бренду «Хаккапеліта 7», яка відрізнялася високою вартістю. З її особливостей виділяється "ведмежий кіготь". Це виступ на протекторному блоці, що перешкоджає нахилу шипа при гальмуванні, а це покращує зчеплення зі зледенілою поверхнею. Використана гумова суміш з додаванням ріпакової олії зберігає еластичність виробів, що, до речі, зберігається при зниженні температури до 45С.

Шипи і протектор


Особливість моделі - повітряна подушка у вигляді каплеподібного отвору перед шипом, що грає роль амортизатора і виконаний за технологією ударопоглинання Air Claw. Наконечник від попередніх відрізняється широкою основою, за площею перевищує корпус. Для кращої опори під шипом проведені нитки брекера. Викликає інтерес конструкція ламелей у вигляді кишень, вбудованих в шашки плечової зони. Вони як насоси, викачують воду з плями контакту, забезпечуючи надійне зчеплення.

Nordman 7 і Hakkapeliitta 9 від Nokian

Hakkapeliitta 9


Шипована новинка не тільки увібрала в себе все краще від попередниці, але піддалася низці серйозних доопрацювань. Удосконалення і тестування моделі велося протягом чотирьох років. Головна увага приділялася безпеці водіння, тобто надійному зчепленню з дорогою. Розробники стали використовувати два окремі види шипів: одні в центрі, інші - в плечовій зоні.

У перших широкий сердечник, що забезпечує велику площу контакту. Кромка у наконечника скошена, і він швидше входить в лід. Шипи по краях протектора - з тривісним штифтом, зробленим з якісних твердих сортів сталі. Така «конструкція» добре витримує бічні навантаження, дозволяючи впевнено маневрувати на швидкості.

Протектор


Спрямований малюнок порізаний тривимірними ламелями, що об'єднані блоками. Це покращує керованість при рясному снігопаді. Для додання авто стійкості в плечовій зоні є підсилювачі, що включаються в роботу при їзді пухким снігом. Усередині протектора теж є зміни: базовий пружний шар розташовується біля плями контакту, формуючи дно борозенок і одночасно основу блоків з ламелями. Таке рішення робить шашки еластичнішими, що надає курсову стійкість при тривалому прямолінійному русі.

Брекер зроблений зі сталевої стрічки, завдяки якій легка і міцна конструкція гарантує точність управління авто на високій швидкості. Усередині бортів використовується гумова суміш Special Clinch, що збільшує експлуатаційний ресурс шини. У київських інтернет-магазинах гума Hakkapeliitta 9 пропонується в 52 варіантах типорозмірів на 14-20 дюймів.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: