Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тасманії побудують завод з виробництва "зеленого" водню потужністю 250МВт

На Тасманії побудують завод з виробництва "зеленого" водню потужністю 250МВт
На австралійському острові Тасманія у портовому місті Белл-Бей побудують завод з виробництва «зеленого» водню потужністю 250 МВт з продуктивністю 250 тис. тонн «зеленого» аміаку на рік для внутрішнього споживання та експорту.

Проект у промисловому районі реалізує Fortescue Metals Group в рамках участі у програмі фінансування розвитку відновлюваної водневої промисловості уряду Тасманії.

Підприємство може стати одним з найбільших у світі заводів з виробництва екологічно чистого водню, який повністю використовує поновлювані джерела енергії Тасманії.

Інвестиційне рішення за проектом правління Fortescue прийме у 2021 році.

"Працюючи з нашою дочірньою компанією Fortescue Future Industries, ми оцінюємо потенціал екологічно чистої енергії на місцевому та міжнародному рівнях, - каже СЕО Fortescue Елізабет Гейнс. Після детального техніко-економічного обґрунтування тасманійський проект стане важливим кроком у демонстрації нашого наміру вивести Австралію на передній план у створенні оптового експортного ринку «зеленого» водню».

Проект покликаний сприяти досягненню Fortescue нульового рівня до 2040 року і грунтується на інвестиціях компанії у виробництво екологічно чистого водню і в технології, включаючи: партнерство з CSIRO з розробки нових водневих технологій, у тому числі першу світі мембранну технологію, яка забезпечує можливість великомасштабного вилучення водню з аміаку та партнерство з ATCO Australia з будівництва та експлуатації першого комбінованого заводу з виробництва та заправки зеленого водню в Західній Австралії, проект з мобільності водню вартістю 32 мільйони австралійських доларів у Крістмас-Крік, що передбачає будівництво заводу по заправці поновлюваним воднем і розгортання парку пасажирських автобусів на водневих паливних елементах з середини 2021 року, а також меморандум про взаєморозуміння з Hyundai Motor Co та CSIRO щодо просування технології відновлюваного водню для внутрішнього транспорту

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: