Вхiд на сайт
Авторизацiя

Особливості вибору лижної куртки

Особливості вибору лижної куртки

Кожен професійний лижник та сноубордист добре розуміє наскільки важливо мати якісний лижний костюм і вміє правильно його обирати. Але на гірськолижних курортах щороку можна побачити багато людей, які вперше погодилися поїхати покататися на лижах. Не кожен новачок знає як грамотно підібрати такий одяг, щоб почувати себе у ньому комфортно. Ця стаття буде корисна усім тим, хто перший раз буде освоювати техніку їзди на лижах. Сьогодні ми поговоримо про основні критерії вибору лижної куртки.

Для чого призначена лижна куртка?


Деякі люди вибирають лижний одяг керуючись суто своїми візуальними вподобаннями. Але таке рішення є помилковим. Лижна куртка в першу чергу повинна надійно захищати вас від снігу, вітру та води, а вже потім бути красивою та стильною. Рекомендуємо вам купити лижну куртку в decathlon.ua. На сайті магазину Декатлон можна замовити якісну лижну куртку за доступною ціною яка відмінно впорається зі своїм призначенням. В такому одязі ви неодмінно будете почувати себе зручно та комфортно.

Окрім захисту від несприятливого впливу зовнішнього середовища хороша лижна куртка повинна добре зберігати тепло. Не забувайте також що такий одяг має відводити зайву вологу від тіла.

На що звернути увагу при виборі лижної куртки?


Якщо ви вперше купуєте лижну куртку, зверніть увагу на такі основні критерії:

• Наявність капюшона. Обирайте лижну куртку з таким капюшоном, який не буде закривати ваш кругозір.
• Блискавка з захисною планкою з тканини. Таку блискавку буде зручно закривати в рукавичках.
• Наявність кишень. Бажано купувати куртку яка має більш ніж дві кишені.
• Рукава з манжетами. Віддавайте перевагу курткам з подвійними манжетами. Вони зможуть надійно захистити рукава від потрапляння снігу всередину.
• Високий комірець. Такий комірець повинен щільно прилягати ззаду.

Розмір має важливе значення


При виборі лижної куртки дуже важливо правильно підібрати розмір. Такий одяг має бути не надто великим чи замалим. Куртка не повинна вас обтягувати. Пам’ятайте, що ви будете рухатися на схилі, і куртка не повинна сковувати ваших рухів.

Якщо збираєтесь кататись в захисті цей нюанс також варто врахувати під час вибору куртки. Тим хто збирається використовувати захисний боді потрібно буде придбати куртку на розмір більшу. Краще всього якщо ви приміряєте усе спорядження прямо в магазині.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: