Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Техасі побудують сонячну станцію потужністю 1,3 ГВт

У Техасі побудують сонячну станцію потужністю 1,3 ГВт
На північному сході штату Техас будується найбільша в США сонячна електростанція 1,3 ГВт.

Проект "Самсон" (Samson Solar Energy Center) реалізує компанія Invenergy, великий глобальний розробник і оператор проектів ВДЕ.

Samson Solar розташується в округах Ламар, Ред-Рівер і Франклін. Електростанція буде побудована в п'ять етапів, а повністю об'єкт планується ввести в експлуатацію в 2023 році.

Обсяг інвестицій оцінюється в 1,6 млрд доларів США.

Протягом 36-місячного періоду будівництва буде створено до 600 робочих місць. Кількість постійних працівників на період експлуатації складе 12 осіб. Проект сприятиме економічному розвитку на місцевому рівні-принесе понад 250 мільйонів доларів у вигляді орендної плати землевласникам і майже 200 мільйонів доларів податку на майно.

Електростанція будується "під клієнтів", які будуть купувати електроенергію за прямими договорами купівлі-продажу (PPA).

Контракти укладені з AT&T( 500 МВт), Honda (200 МВт), Mcdonald's (160 МВт), Google (100 МВт), The Home Depot (50 МВт), а також низкою муніципалітетів штату.

У зв'язку з угодою AT&T повідомила, що покупка такого «рекордного» обсягу сонячної енергії значно наблизила її до вуглецевої нейтральності, якої вона планує досягти до 2035 року.

За даними Управління енергетичної інформації США, Техас займе перше місце в Штатах за приростом встановленої потужності сонячної енергетики у 2020 році.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: