Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків зодіаку
Через активізацію сил зла зростає небезпека стати жертвою агресії і шахрайства. Слід якомога менше спілкуватися з оточенням, особливо з тими, хто не викликає довіри. Також велика ймовірність фінансових втрат, тому важливо дотримуватися обережності: не витрачати гроші на те, без чого цілком можна обійтися, і не довіряти людям, які пообіцяють великий і швидкий прибуток від проєктів, які не потребують особливого докладання зусиль.

Овен
Зірки рекомендують провести очистку організму — як зовнішню (лазня, сауна і масаж), так і внутрішню (детокс-меню), після чого ви відчуєте, що дихати й рухатися стало набагато легше.

Телець
Чужу агресію — зрозуміло, за можливості — необхідно ігнорувати: поставити грубіяна на місце все одно не вдасться, а от собі нерви добряче попсуєте.

Близнята
Не варто звертати уваги на сни і тим більше хвилюватися через них: жодного стосунку до реальності вони не матимуть, у цьоому випадку вони не більш ніж "незвичне поєднання звичних фактів".

Рак
Як би вас не вмовляли, не поспішайте брати на себе обов'язки своїх колег: пуття вам від цього не буде ніякого, а от несправедливі зауваження на свою адресу цілком можете отримати.

Лев
На критику, яку ви почуєте в цей день, можна звертати увагу тільки в тому разі, якщо вона буде конструктивною, все інше можна з чистою совістю пропустити повз вуха.

Діва
Найкращі ліки від поганого настрою — робота: причому що глибше ви будете в неї занурюватися, то більше знайдеться приємних моментів у житті і легше стане у вас на душі.

Терези
Не стати жертвою шахраїв допоможуть дисциплінованість і зібраність: що уважніше ви будете ставитися до своїх платежів, то менша ймовірність помилитися.

Скорпіон
Найголовніше в процесі самокритики — вміти вчасно зупинитися: постарайтеся відокремити конструктивні судження про недоліки від самоїдства, яке ні до чого доброго не призведе.

Стрілець
Незрозуміла тривога, що неабияк зіпсує вам настрій, швидше за все, буде викликана втомою, тому не варто брати її близько до серця: постарайтеся відпочити і все мине.

Козоріг
Про те, що працю необхідно чергувати з відпочинком, вам потрібно пам'ятати завжди, але в цей день — особливо: за першої ж можливості необхідно відкласти роботу і вирушити до найближчого парку.

Водолій
Будь-який — навіть незначний — привід для незгоди з близькими людьми може привести до серйозної сварки, тому бажано звести спілкування з ними до мінімуму.

Риби
Щоб не стати жертвою шахраїв, не спокушайтеся пропозиціями отримати великий дохід, нічого для цього не зробивши: пам'ятайте, що безкоштовний сир лежить тільки в мишоловці.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: