Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЦВК назвала явку в другому турі виборів міських голів

ЦВК назвала явку в другому турі виборів міських голів
За даними ЦВК, станом на 20 годину середня явка у другому турі виборів міських голів 22 листопада склала 29,53%.

Про це пише Українська правда з посиланням на Центральну виборчу комісію.

"За повідомленнями усіх територіальних виборчих комісій, які здійснюють сьогодні підготовку та проведення повторного голосування з виборів міських голів, явка склала 29,53%", - йдеться у повідомленні.

Найвища явка (39,23%) зафіксована в Бердянську Запорізької області.

У Львові на дільниці прийшли 38,94% виборців, 32,40% - у Слов'янську Донецької області, 30,35% - у Рівному, 30,21% - у Дрогобичі Львівської області, 28,40% - у Миколаєві, 27,94% - в Ужгороді, 26,02% - у Черкасах, 25,52% - у Полтаві, 24,20% - у Нікополі Дніпропетровської області.

Найнижча явка у Дніпрі - 23,93%.

У ЦВК нагадали, що ці відомості не носять офіційний характер, вони надходять до Комісії від органів ведення Державного реєстру виборців, які своєю чергою отримують цю інформацію від територіальних виборчих комісій будь-якими засобами зв’язку, зокрема телефоном, або електронною поштою.

У першому турі місцевих виборів, що пройшов 25 жовтня, середня явка по Україні склала 36,88%.

За даними Громадянської мережі "ОПОРА", інтегрована явка виборців станом на 20:00 22 листопада у 11 громадах становить 29,3%.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: