Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині необережність під час паління призвела до пожежі

На Тячівщині необережність під час паління призвела до пожежі
18 листопада о 16:20 до Служби порятунку зателефонувала мешканка селища Тересва, що у Тячівському районі та повідомила, що з сусідської надвірної споруди (літньої кухні) іде дим. Жінка не на жарт переймалась, адже по сусідству жила одинока господиня, яка мала схильність до асоціальної поведінки та вже не вперше влаштовувала пожежі.

На місце негайно виїхали вогнеборці місцевої пожежної команди та бійці ДСНС з 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів. За півгодини пожежу було локалізовано на площі 48 кв.м та о 17:00 ліквідовано повністю.

Постраждалих внаслідок загорання немає. А щодо причини, то її встановлять правоохоронці. Однак імовірніше за все пожежа виникла через необережне поводження із вогнем під час паління, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

На Тячівщині необережність під час паління призвела до пожежі

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: