Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 12 листопада для всіх знаків зодіаку: день великих успіхів і важливих справ

Гороскоп на 12 листопада для всіх знаків зодіаку: день великих успіхів і важливих справ
День повинен минути відповідно до принципу "полюбити — так королеву, програти — так мільйон".

Не варто витрачати час і сили на дрібниці, бажано поставити перед собою серйозне і трудомістке завдання і займатися тільки його вирішенням. День також сприятливий для планування: мету, поставлену сьогодні, буде дуже легко досягти.

Овен (21.03 — 20.04)
Реалізацію нових проєктів, підписання важливих договорів і укладення серйозних угод рекомендується перенести на інший день — сьогодні вони навряд чи принесуть результат, на який ви сподіваєтеся.

Телець (21.04 — 21.05)
Будьте уважні до подій, що відбуваються сьогодні, — вони дадуть ключ до розуміння важливих, але поки не до кінця зрозумілих подій, що мають місце у вашому житті.

Близнята (22.05 — 21.06)
День, коли важливо тримати себе в руках і не піддаватися на численні провокації з боку оточення: енергія, яку ви в результаті витратите, стане в пригоді для більш важливих справ.

Рак (22.06 — 22.07)
Відповіді на важливі запитання дасть не втомлений від головоломок розум, а інтуїція: головне, звертати увагу на численні підказки, які вона буде надсилати.

Лев (23.07 — 21.08)
Не варто перейматися з приводу подій, які відбуваються з вами, навіть якщо на перший погляд вони можуть здатися вам серйозними: з часом ви зміните свою точку зору.

Діва (22.08 — 23.09)
Чого б не торкалося запитання, яке вам сьогодні ставитимуть — згоду на пропозицію обійняти нову посаду або вийти заміж, не варто поспішати з відповіддю — спочатку необхідно кілька разів подумати.

Терези (24.09 — 23.10)
Відновлювати сили необхідно за допомогою активного відпочинку — лежання на дивані з книжкою з цим завданням не впорається, так що бажано зайнятися спортом або хоча б швидкою ходьбою.

Скорпіон (24.10 — 22.11)
Не дозволяйте емоціям брати над собою гору — тримайте себе в руках, інакше неминуча сварка з кимось із оточення, яка затягнеться надовго і буде коштувати вам неабиякої кількості зіпсованих нервів.

Стрілець (23.11 — 21.12)
У ситуації, що склалася, можна дозволити собі знехтувати інтересами інших, навіть ідеться про близьких людей, і подбати про себе — все одно, крім вас, цього ніхто не зробить.

Козоріг (22.12 — 20.01)
Вибираючи між матеріальним і духовним, віддайте перевагу останньому: класична музика, навіть та, яка прозвучала в запису, або вірші великого поета забезпечать вас енергією на тиждень наперед.

Водолій (21.01 — 18.02)
Від спілкування з негативно налаштованими стосовно вас людьми краще відмовитися — користі від нього не буде, а от шкоди воно може завдати істотної — від зіпсованого настрою до депресії.

Риби (19.02 — 20.03)
Сьогодні — втім, як і завжди — необхідно приділити максимум часу і уваги близьким: насамперед це стосується людей похилого віку і дітей, а й про інших теж забувати не варто.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: