Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Великоберезнянщині чоловік шукав гриби, а знайшов … гранату

На Великоберезнянщині чоловік шукав гриби, а знайшов … гранату
Вчора, 10 листопада, до Служби порятунку надійшла інформація про те, що під час збирання грибів у лісовому масиві урочища Термачів Великоберезнянського району чоловік виявив підозрілий металевий предмет.

Місцевий мешканець зрозумів, що знахідка може бути небезпечною, тож чіпати її не став, а зателефонував до рятувальників на номер 101, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

На місце виїхали фахівці-піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, ідентифікували боєприпаси як гранату Ф-1 часів Другої світової війни та у подальшому знищіли її у спеціально відведеному для цього місці.
Також фахівці ДСНС провели роз’яснювальну бесіду із місцевим населенням щодо правил поведінки під час виявлення таких вибухонебезпечних знахідок.

Нагадуємо й вам: якщо знайшли невідомий предмет, який ззовні схожий на боєприпаси ні в якому разі не чіпайте його. Обгородіть місце знахідки підручними засобами яскравих кольорів та повідомте про це за номером 101 або 102. Пам’ятайте, що недотримання правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів може призвести до травмування чи трагічних наслідків.

На Великоберезнянщині чоловік шукав гриби, а знайшов … гранату

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: