Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синевир - один із найпопулярніших запитів серед туристичних напрямів України

Про це повідомило Державне агентство розвитку туризму України.

Синевир - один із найпопулярніших запитів серед туристичних напрямів України

Державне агентство розвитку туризму України отримало від компанії Google перелік українських туристичних об'єктів, місць та напрямків, які найбільше шукали в перші дев'ять місців 2020 року.

Перша п’ятірка запитів серед природних парків та заповідних зон виглядає так: Бакота, Рожеве озеро (Лемурійське), Тустань, Синевир, Блакитні озера (Чернігівщина).Серед міських парків та розважальних зон у пошуковиках першість отримав Центральний парк культури та відпочинку імені Максима Горького у Харкові, за ним ідуть зоопарк у Києві, аквапарк у Затоці, аквапарк в Одесі, Х-Park у Києві.

У категорії «море та пляжі» найбільше шукали Аркадію (Одеса), Залізний порт, Чорноморськ, Кирилівку, Коблево.

Серед гірських туристичних об’єктів найбільше пошукових запитів було про Буковель, Драгобрат, Верховину, Яремче та Карпати загалом.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: