Вхiд на сайт
Авторизацiя

Найбільші у світі страхові компанії і пенсійні фонди закликають відмовитись від вугілля

Найбільші у світі страхові компанії і пенсійні фонди закликають відмовитись від вугілля
Група найбільших страхових компаній і пенсійних фондів закликає компанії відмовитись від енергетичного вугілля.

Зобов'язання встановити більш жорсткі обмеження на викиди вуглецю для компаній зі свого портфеля нещодавно прийняв альянс власників активів Net-Zero.

Зокрема, до компаній звертаються із закликом не фінансувати, не страхувати, не будувати, не розробляти або не планувати нові вугільні електростанції.

У звіті альянс вказав, що всі компанії, що належать групі, повинні розробити свої власні плани щодо відмови від енергетичного вугілля і негайно скасувати всі нові проекти з його видобутку, які знаходяться на етапі підготовки до будівництва, включаючи вугільні шахти і відповідну інфраструктуру.

"Якщо в довгостроковій перспективі не вдасться скоротити вуглецевий слід, членам групи буде потрібно поділ і, зрештою, продаж", - сказав Гюнтер Таллінгер, член правління з управління інвестиціями, навколишнього середовища, соціальних питань та управління німецької страхової компанії Allianz.

Для виконання умов Паризької угоди про зміну клімату, яка спрямована на обмеження глобального потепління на 1,5 градуса Цельсія вище доіндустріальних норм до 2050 року, розвинені країни повинні поступово відмовитися від більшої частини енергетичного вугілля до 2030 року, а до 2040 року - повністю відмовитися від нього.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: