Вхiд на сайт
Авторизацiя

За результатами виборів вісім політичних партій потрапляють до Закарпатської облради

За результатами виборів вісім політичних партій потрапляють до Закарпатської облради
За підсумками голосування на виборах депутатів Закарпатської обласної ради п’ятивідсотковий бар’єр подолали 8 політичних сил. Лідерами голосування стали партії «Рідне Закарпаття», «Слуга народу» та ВО «Батьківщина». Про це повідомляють представники Громадянської мережі ОПОРА з посиланням на дані протоколу про результати виборів депутатів Закарпатської обласної ради.

Пізно вночі 6 листопада Закарпатська обласна територіальна виборча комісія встановила підсумки голосування за кандидатів в депутати Закарпатської обласної ради. Як повідомляв спостерігач ОПОРИ з місця події, згідно з даними протоколу, на виборах депутатів Закарпатської обласної ради подолали п’ятивідсотковий бар’єр та проходять до ради 8 політичних сил: «Рідне Закарпаття», «Європейська солідарність», «Команда Андрія Балоги», «КМКС «Партія угорців України», «Опозиційна платформа – За життя», «Слуга народу», ВО «Батьківщина», «За майбутнє». Як повідомляла ОПОРА, всього до Закарпатської обласної ради балотувалися 10 політичних партій, однак політсили “Наш край” (1,58%) та “Сила і честь” (2,01%) не подолали бар’єру та не проходять до ради.

Голоси виборців області розділилися так:

«Рідне Закарпаття» - 59 845 голосів (17,78%);
«Слуга народу» - 58 783 (17,47%);
ВО «Батьківщина» - 42 432 (12,61%);
«КМКС «Партія угорців України» - 39 049 (11,60%);
«Команда Андрія Балоги» - 36 583 (10,87%);
«Європейська солідарність» - 30 407 (9,03%);
«За майбутнє» - 30 214 (8,98%);
«Опозиційна платформа – За життя» - 26 980 (8,02%).
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: