Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 6 листопада для всіх знаків зодіаку: день творчості і щедрості

Гороскоп на 6 листопада для всіх знаків зодіаку: день творчості і щедрості
День багаторазового посилення креативних здібностей буде особливо сприятливий для людей творчих професій.

Цього дня також можна — і треба — як вчитися, так і вчити інших, передвивти свої знання і досвід іншим людям. Вітається щедрість і альтруїзм — рекомендується боротися за правду і займатися благодійністю.

Овен (21.03 — 20.04)
Для вас керівництвом до дії в цей день повинна стати приказка "вік живи — вік учись": і неважливо, підете ви на курси або на тренінги в інтернеті, головне, почати отримувати нові знання.

Телець (21.04 — 21.05)
Вирішити важливе професійне питання ви зможете, тільки спираючись на отриманий досвід: головне, згадати, як ви чинили в подібних випадках раніше, і повторити свої дії.

Близнята (22.05 — 21.06)
У професійному відношенні важливо не бігти одночасно за двома "зайцями" — ні в знаменитій приказці, ні в реальному житті така тактика ще нікого до успіху не призвела.

Рак (22.06 — 22.07)
Складаючи план роботи на сьогоднішній день, на його початок намітьте найважливіші і трудомісткі справи, а наостанок залиште ті, які не вимагають великої кількості часу і уваги.

Лев (23.07 — 21.08)
Значну частину часу бажано присвятити підтягуванню професійних "хвостів" і рутинній роботі, яку за вас ніхто не зробить: не закінчивши її, ви не зможете рухатися вперед.

Діва (22.08 — 23.09)
Необхідно максимально уважно поставитися до ідей, які цього часу можуть прийти вам в голову: якими б нереальними вони вам не здавалися, з часом ви з успіхом їх реалізуєте.

Терези (24.09 — 23.10)
В жодному разі не варто обдурювати нікого з оточення, заспокоюючи себе тим, що ваша брехня — задля порятунку: допомогти ви нікому не зможете, а репутацію чесної людини втратите.

Скорпіон (24.10 — 22.11)
Необхідно максимально дбайливо поставитися до чужого секрету: оприлюднивши його, ви можете завдати людині серйозної моральної шкоди, через що згодом будете переживати.

Стрілець (23.11 — 21.12)
Щоб мрія збулася, необхідно час від часу візуалізувати її: сьогодні день ідеально підходить для такого чарівництва — головне, максимально деталізувати картину бажаного.

Козоріг (22.12 — 20.01)
Не можна приймати важливі рішення під впливом емоцій: вони затуманюють не тільки розум, але і інтуїцію, тому — з великою часткою ймовірності — виявляться помилковими.

Водолій (21.01 — 18.02)
Не варто ламати голову над таємницею, яка не дає вам спокою довгий час, сьогодні вона може розкритися як нібито сама по собі, практично без вашої участі.

Риби (19.02 — 20.03)
Можна починати вчительську, викладацьку або тренерську діяльність: сьогодні ваш досвід, знання, вміння і навички будуть затребувані як ніколи.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: