Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що зірки нам пророкують: гороскоп на листопад 2020 року

Останній місяць осені нас потішить завершенням важких транзитів, знаменує початок позитивних змін. Закінчується ретрорух Меркурія і Марса, що обов'язково сприятиме прискоренню процесів у всіх сферах життя. У другій половині місяця, багато хто відчує приплив сил і енергії, з'явиться можливість втілити свої задуми в реальність. Гендерні планети — Венера й Марс, перебувають в опозиційних знаках, обидві планети в сильних статусах — в управлінні, тому листопад може стати часом кардинальних змін в особистому житті.

Що зірки нам пророкують: гороскоп на листопад 2020 року

ОВЕН
Ваш управитель Марс уповільнює швидкість — і після ретроградної фази, з 15 листопада, перейде в прямолінійний рух. Протягом місяця в особистих взаєминах відбувається багато подій. Пристрасті випливають на поверхню — до 15 листопада особливо напружений період. Неспокійна й агресивна енергія, супутня цьому періоду, ускладнює особисті й ділові взаємини з представниками протилежної статі. Можлива загроза розладу або розрив із партнером. Перевантаження за спроб поліпшити фізичну форму може мати серйозні наслідки.

ТЕЛЕЦЬ
Роботою та іншими фізичними діями, найкраще займатися поодинці — в діловій сфері всі рухаються у протилежних напрямках. У першій половині місяця складно досягти компромісу й ефективної співпраці. Після 14 листопада ситуація поліпшується, зростає бажання випробувати задоволення, але значно послаблюється самоконтроль. З'являється схильність переоцінювати свої почуття. Прагнення до розкішного життя може призвести до покупки речей, які вам не потрібні, щоб справити враження на знайомих, витративши на це велику суму грошей.

БЛИЗНЯТА
3 листопада закінчується період ретроградного Меркурія — вашого управителя, що трохи поліпшує ситуацію. Однак протягом місяця поступово наростає напруга, виникають перешкоди, а кульмінацією стане місячне затемнення в Близнюках 30 листопада.Те, що буде сказано або зроблено на вашу адресу в абсолютно нешкідливому контексті, може сколихнути давні спогади, глибокі пристрасті, страхи. Не варто навмисно суперечити людям, оскільки це обов'язково послужить сигналом до удару у відповідь. Відстрочки, заборони, відмови та інші неприємності можуть змусити вас змінити плани

РАК
Звичайний ритм вашого життя можуть уповільнити непорозуміння й конфліктні ситуації з конкурентами та суперниками. Листи не приходять вчасно або ж містять тільки погані або невтішні звістки. Документи керівництво не підписує, отримані вами завдання можуть виявитися особливо важкими, а терміни виконання — дуже стислими. З братами, сестрами й сусідами виникають непорозуміння, складно знайти спільну мову з колегами та ближнім оточенням. Для подолання труднощів вам будуть потрібні терпіння і рішучість, у цьому випадку, ви зможете здійснити задумане вже незабаром.

ЛЕВ
Великого значення набувають ваші принципи, пріоритети й цінності, а також потенційні перешкоди. Нинішній період може привести до успіху, але будуть потрібні величезні витрати матеріальних і фізичних ресурсів. Емоції можуть вийти з-під контролю, тоді не уникнути скандалів, бурхливих з'ясувань відносин. Особливо болісні в цей час почуття ревнощів, заздрості, розчарування в партнері, незадоволеність відносинами. З 21 листопада загальна ситуація покращиться, у ваше життя прийдуть свято і задоволення, а взаємини набудуть хороших перспектив.

ДІВА
З 4 листопада Меркурій — ваш управитель, переходить у прямолінійний рух. Водночас у перший тиждень тримається напружений аспект Меркурія з Сатурном,тому початок місяця принесе багато перешкод.Нагадують про себе події другої половини вересня. Поїздки доводиться відкладати, несподівані перешкоди порушують ваші плани. Посилюються крайнощі проявів претензій і невдоволення щодо партнерів, особливо в фінансових питаннях. Намагайтеся менше нервувати — це допоможе вам пристосувати свій режим до виниклих змін або незручностей.

ТЕРЕЗИ
До 21 листопада відносно благополучний період, з'являється зручна можливість, необхідний вам шанс, щоб вирішити важливі для вас питання. Без вагань встановлюйте власні пріоритети і захищайте свої переконання і принципи. З 21 листопада Венера — ваш управитель, переходить у знак Скорпіона, в статус свого вигнання. Шлюб, ділове партнерство, спільні проєкти і взаємини стають напруженими. Ви стаєте більш чутливими, пристрасними, вразливими, тому спостерігаються крайнощі в проявах почуттів.

СКОРПІОН
Активізуються недоброзичливці, конфлікти виникають через грошові розбіжності, особливо з представниками молодшого і старшого покоління. Але якщо ви проявите прагнення до співпраці й самі зробите перший крок до примирення, досягти вдасться багато чого: взаємні зобов'язання зміцняться, спільні цілі проясняться, невдоволення зникне. Протягом місяця ви можете стикнутися з незвичайними явищами, а також із людьми, замішаними в злочинах. Не варто в цей період брати кредити, тому що велика ймовірність неправильних вкладень ресурсів і непотрібних грошових витрат.

СТРІЛЕЦЬ
Відносини можуть проходити випробування на міцність, бо посилюється ваша критичність, нестриманість у словах, ви схильні говорити про те, про що слід було б мовчати. Вам властиві крайнощі в рішеннях і вчинках, ви підсвідомо шукаєте факти, які можуть розбурхати вас. У третій декаді листопада настає сприятливий період для вас, згладжується напружене тло у сфері особистих і ділових взаємин. У бізнесі або професійної діяльності, зрілість і досвід партнерів і колег, допоможуть вам знайти нові можливості і хороші перспективи.

КОЗОРІГ
Самоорганізація, наполеглива й планомірна робота принесе вам успішні перспективи. Обставини нададуть вам шанс придбати нові знання і досвід, що в результаті призведе до підвищення продуктивності праці й успіху. Начальство, представники влади, урядових чи інших установ, а також люди старшого віку, які мають зрілість суджень і досвід, дадуть вам пораду або нададуть допомогу, забезпечивши шанс просунутися вперед. В особистих взаєминах не все так добре, як у діловій сфері, романтичні захоплення створюють складнощі.

ВОДОЛІЙ
Є ймовірність потрапити в прикрі ситуації, в яких ви отримаєте відмову. Але саме це може підштовхнути вас до затятого прагненню зробити щось важливе та значуще для багатьох людей. У цьому випадку ваші зусилля не залишаться непоміченими, оскільки, що більша рішучість, то ймовірніший успіх. Нагадують про себе події початку жовтня, через що виникають серйозні розбіжності, конфлікти й безладдя. Виклад своїх поглядів оточення може істотно ускладнитися. Великий вплив робить на вас колективна думка, групова робота, співпраця і рівність.

РИБИ
Можливий конфлікт через ваші колишні дії і погляди, що виникли в результаті помилкової системи цінностей, особливо в сферах, пов'язаних з партнерством і іншими союзами, романтичними захопленнями, юридичними питаннями і вашою здатністю ефективно взаємодіяти з іншими. Якщо жести з боку оточення викликали у вас вибух внутрішнього протесту, ви багато чого досягнете, якщо зумієте прийняти виклик і направити негативну енергію на здійснення конструктивних цілей з використанням нових методів і технологій.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: