Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатське подружжя взялося за відновлення стародавнього Чинадіївського замку (ВІДЕО)

Закарпатське подружжя взялося за відновлення стародавнього Чинадіївського замку (ВІДЕО)
Подружжя закарпатських художників Тетяни та Йозефа Бартошів першими в Україні перетворили напівзруйновану будівлю замку в унікальний діючий культурний центр – замок «Сент-Міклош».

Вони змінили долю замку, він змінив – їхні. Протягом 20-ти років кам’яний велетень є свідком історії кохання Тетяни та Йозефа.

"Замки, фортеці і палаци - це не для розваг. Це необхідність, продиктована часом. Є таке поняття, як шляхетність, є такі поняття, як віра у свою землю, є такі поняття, як віра своєму роду і це все було у замках", - говорить хранитель замку "Сент-Міклош" Йозеф Бартош.

Принадою експозиції замкового музею стали шкрябанки Тетяни Бартош, високу художню цінність яких засвідчили митці зі всього світу на виставці в Марокко.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: