Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'ять закарпатських вин здобули винагороди на «Professional Choice Award 2020»

П'ять закарпатських вин здобули винагороди на «Professional Choice Award 2020»
Дегустаційна комісія корпорації "Укрвинпром" протягом 21 і 22 жовтня оцінювала тихі й ігристі вина та міцні напої України.

111 взірців змагалися в 31 категорії: окрім власне вин (тихих та ігристих), ще кілька груп коньяків України і бренді, винні, медові, плодові міцні напої.

Традиційно дегустація відбувається «наосліп» – взірці перелиті до однакових пляшок та пронумеровані згідно з шифром – тому результати оцінювання засвідчують високий рівень лідерів галузі.

Один з найкращих результатів показала виноробна компанія Шато Чизай. Найвищі бали і перші місця у своїх категоріях отримали 5 релізів, більшість з яких уже є «зірками» українського виноробства. Це біле сухе вино з сорту Трамінер, витримане біле сухе вино Фурмінт, червоне напівсухе вино Блауфранкіш (новинка), марочне десертне вино «Троянда Карпат» і солодке червоне вино «Кагор Закарпатський».

Як після оголошення результатів розповів директор виноробні Шато Чизай Анатолій Полосков, компанія ставиться до оцінювання комісії «Укрвинпрому» як до однієї з найважливіших професійних подій в Україні.

Вручення відзнак «Professional Choice Award 2020» відбудеться на VI Національному виноробному Форумі в листопаді.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: