Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як обрати безпечні та надійні риштування

Як обрати безпечні та надійні риштування
Не секрет, що безпека робітників будівельної галузі, які займаються ремонтом або оздобленням об'єктів на висоті, залежить не лише від дотримання техніки безпеки та запобіжних заходів, але й від якості та надійності металоконструкцій, що використовуються для підйому. Мова йде про будівельні риштування, які широко використовуються у багатьох промислових галузях і не тільки. Наприклад, відповідне обладнання використовується при організації масових заходів. Тож такі конструкції мають відповідати певним вимогам безпеки як робітників, та й оточуючих людей, а також зручності і комфорту переміщень уздовж об'єкта.

Види риштувань та сфери їх використання


Конструкції, про які йде мова, бувають різних видів. Який саме вил Вам би не знадобився, обирати обладнання слід з урахуванням критеріїв, що описані вище. Всім цим вимогам відповідають риштування будівельні на ТехПром. Компанії одним з найкрупніших виробників та постачальників будівельного обладнання в нашій країні. Тому тут можна придбати якісні риштування за прийнятною ціною. Що стосується типів конструкцій, то бувають рамні, ригельні та клино-хомутові. Перший тип – найпопулярніший. Більшість будівель в Україні мають прямі та рівні фасади висотою до 40 метрів. Саме для робіт на таких спорудах призначені рамні риштування. При будівельно-ремонтних роботах з фасадами будівель, висота яких сягає 60 метрів, використовують ригельні конструкції. Їх застосовують всередині та зовні споруд, при цьому вони відрізняються відмінною стійкістю та вантажопідйомністю. У випадку зі складними архітектурними будовами використовують клино-хомутові будівельні риштування. Конструкція кріпиться за допомогою клинів та хомутів, тому при її використанні можливо залишати вільними проходи та проїзди будівлі.

Надійний постачальник будівельної продукції – запорука успіху та безпеки робітників


Обравши конструкцію необхідного типу, можна сміливо замовити її на ТехПром та бути впевненим у якості на надійності продукції. Серед переваг співпраці з великою компанією: рік гарантії, безпечність конструкції, легкість зборки та бездоганна репутація, про яку свідчать велика кількість схвальних відгуків реальних клієнтів. Консультанти підприємства при необхідності готові відповісти на будь-які запитання, допомогти з оформлення замовлення та розказати про можливі варіанти доставки.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Станислава Молчанова 17 листопада 2023 09:21
Не нравится 0 Нравится
Такое оборудование точно необходимо при качественном ремонте фасадов зданий
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 20 листопада 2023 13:19
Не нравится 0 Нравится
Цитата: Станислава Молчанова
Такое оборудование точно необходимо при качественном ремонте фасадов зданий

Да, вы правы однозначно! И с самим фасадом нужно хорошенько повозиться чтоб он был крепким, долговечным и визуально красиво выглядел. Хорошо, что сейчас для отделки фасада стали использовать вот такие фиброцементные плиты https://vist.ua/ru/gipsokartonnyye-sistemy/fibrotsementnyye-plity/ . С ними гораздо проще и быстрее все работы проходят
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: