Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна аварія на Берегівщині: подробиці

Смертельна аварія на Берегівщині: подробиці
За фактом смертельної аварії, в результаті якої несумісні з життям травми отримала жителька села Оросієво, слідчі поліції Закарпаття відкрили кримінальне провадження. У справі призначили експертизи для встановлення остаточних причин ДТП

Вчора, 21 жовтня, близько 21:20 до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у Берегівському районі. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 19-річний житель села Петерфолво Виноградівського району, керуючи мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка рухалася в попутному напрямку. Від отриманих травм 46-річна жителька села Оросієво Берегівського району, померла на місці ДТП.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої, слідчі поліції Закарпаття, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Наразі в рамках розпочатого кримінального провадження призначено ряд експертиз для встановлення об’єктивних причин дорожньо-транспортної пригоди.

Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: