Вхiд на сайт
Авторизацiя

Більше ста тисяч гривень аліментів довелося сплатити закарпатцю

Більше ста тисяч гривень аліментів довелося сплатити закарпатцю

Частину грошей склав штраф за несплату.

На примусовому виконанні у Рахівському районному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів з боржника на користь стягувача на утримання дітей. Заборгованість існувала з 2006 року.

У зв’язку із наявною заборгованістю. державним виконавцем застосовано обмеження, передбачені ст.71 Закону України «Про виконавче провадження», а саме, встановлення тимчасового обмеження боржника у праві:
- виїзду за межі України;
- керування транспортними засобами;
- полювання;
- користування зброєю.

Крім того, накладено арешт на майно та на кошти боржника у банківських установах. Після застосування обмежень боржник сплатив 129 114 грн, з яких 86 076 грн - заборгованість по аліментах та 43 038 грн - штраф за несплату аліментів, інформує прес-служба Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: