Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптик спрогнозувала, коли чекати потепління

Синоптик спрогнозувала, коли чекати потепління

Суха і холодна погода буде в Україні у середу, 21 жовтня.

Вже в четвер очікується потепління, повідомила синоптикиня Наталка Діденко на сторінці у Facebook.

21 жовтня вночі очікується в Україні +1...6°C, в Карпатах до -0...3°C, а на півдні +6...10°C. Вдень потеплішає до +10...15°C.

Опади завтра малоймовірні, лише в Чернігівській і Сумській областях місцями пройдуть періодичні дощі. Також місцями очікуються тумани. Вітер з північно-західного зміниться на південно-західний, помірний, часом поривчастий.

У Києві 21 жовтня буде без опадів, з поривчастим південно-західним вітром. Найближчої ночі +2...5°C, завтра вдень близько +12°C.

Діденко також зазначила, що 22 жовтня потеплішає до +12...18°C, а на півдні до +15...20°C. У Києві 22-23 жовтня очікується до +17...18°C, а на вихідних температура повітря знову знизиться і вже весь наступний тиждень очікується холодна погода.

Цьогоріч листопад в Україні буде дощовим. На півночі кількість опадів за місяць становитиме 25-30 мм. Такий прогноз зробив народний синоптик Леонід Горбань, пише "24 канал".

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: