Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 19 жовтня: що чекає на Тельців, Дів, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на 19 жовтня: що чекає на Тельців, Дів, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку
Гороскоп на понеділок, 19 жовтня 2020 року, передбачає спокійний день для Тельців, Раків і Дів. Скорпіонам же астролог Павло Глоба радить остерігатися в перший день тижня.

Овен
Щоб не нашкодити собі - не робіть метушливих кроків. Ви завбачливі, тому будьте впевнені у своїх діях, навіть якщо щось піде не так, як треба.

Телець
Тельці будуть неймовірно спокійними і гармонійними. Ваш емоційний баланс та психологічна стабільність можуть допомогти вам вдало вийти з ситуації.

Близнюки
Близнюки захочуть показати свої кращі якості, але боятимуться це робити через нерішучість. Вам слід слухати свою інтуїцію й сфокусуватися на власній думці та бажаннях.

Рак
Раки цього дня будуть готові приймати компліменти та подарунки. Не бійтеся заявити про свої бажання хоча б самому собі, і розкажіть близьким людям про те, що для вас зараз найважливіше.

Лев
Леви будуть щедрими на добрі слова і відзначатимуть успіхи всіх, хто хоч якось доклав зусиль до спільної справи.

Діва
Діви, як завжди, будуть прагнути до досконалості, втім дадуть собі в цей день трохи відпочити й з'являться перед іншими в новому амплуа.

Терези
Терези будуть бадьорими, веселими й товариськими. Ви можете навіть зайняти активну позицію в суспільстві.

Скорпіон
Цього дня у Скорпіонів емоції просто таки будуть зашкалювати. Можуть статися сварки, скандали та з'ясування стосунків.

Стрілець
Стрільцям не сподобається, якщо хтось у них сумніватиметься. Вони будуть налаштовані на найкращий результат, за що б вони не бралися.

Козоріг
Козероги ризикують загубитися у власних ілюзіях і світі фантазій. Не змушуйте себе терміново вирішувати нагальні проблеми.

Водолій
У Водоліїв загостриться прагнення до нових вражень і відчуттів. Ви будете готові завести провокаційну розмову, щоб вивчити реакцію людей.

Риби
На Риб чекає спокійний день. Дослухайтеся голосу власної інтуїції й займайтеся виключно тим, що приносить вам задоволення.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: