Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Минай" поступається "Маріуполю" через сумнівний пенальті

"Минай" поступається "Маріуполю" через сумнівний пенальті

"Минай" втратив шанси здобути бодай одне очко у матчі з "Маріуполем" у компенсований час. Арбітр призначив сумнівний пенальті.

Про це повідомляє інформаційний департамент ФК "Минай".

Незаслужена та прикра поразка. Здобута, на жаль, не через нашу помилку, а помилку арбітра. Який присудив дуже сумнівний пенальті у наші ворота. І який реалізував «Маріуполь».

А шкода. Адже принаймні наша команда заслуговувала на нічию. А якби реалізувала ті моменти, які мала, то й на перемогу.

«Минайці» була готові до важкої гри. І добряче до неї готувалася. Зрештою, «Маріуполь» - молода та швидка команда. Як зазначив головний тренер Василь Кобін, ще й добре навчена – адже більшість «Маріуполя» - це орендовані гравці донецького «Шахтаря».

Їх швидкість та енергійність добре була видна під час матчу. Особливо добре старався екс-футболіст нашої команди Петро Стасюк. Він був двигуном їх атак в першому таймі. Зокрема, завдяки його асисту Сікан мав класний момент – пробивав з центру штрафного майданчика головою, але влучив у поперечину.

Проте «минайці», як ми вже казали, були готові до такого сценарію, Так не завжди володіли м’ячом, вигравали підбори та добре грали на другому поверсі. Проте організовано рухалися, позиційно захищалися, не створювали вільних зон супернику, страхували один одного. Помилялися і у виході з оборони, проте це не призводило до серйозних проблем воротам Андрія Поповича. Тому основну загрозу «Маріуполь» створював зі стандартів, але там Андрій діяв блискуче і надійно.

В атаці у першому таймі не надто клеїлося, а ось у другому у нас почали виникати моменти. Особливо старався Книш, який вийшов на заміну ще у першій 45-ти хвилинці. Данило активно увійшов у гру і міг забивати навіть двічі – на 48 та 55 хвилині. Закарпатці вдало виходили у контратаки, використовували вільні зони, але ударам Книша не вистачило точності. Як і Нурієва – Анатолій на 61-ій хвилині втікав правим флангом до чужих воріт, але його удар прийшовся прямо голкіперу гостей.

Міг, між іншим, Анатолій забивати і під самий фінальний свисток. Голкіпер «Маріуполя» не вдало виніс м’яча, Нурієв його перехопив, але удару не вистачило точності та сили.

Постійно тиснули на ворота господарів і азовці, але оборона «Минаю», яка в перерві перебудувалася з 4 захисників в 5, не давала їм особливої надії.

Гра йшла до логічної нічиєї, до поки не вмішався арбітр. Наша команда на 91-ій хвилині помилилася в атаці, і гості втекли у контратаку. Саківу, який провів непоганий матч, довелося фолити на Кулакові. І було це ЗА МЕЖАМИ карного майданчика. Це, мабуть, бачили всі, окрім арбітра. І журналісти, і коментатори каналу «Футбол», і експерти не побачили там пенальті. Але суддя вирішив призначити одинадцятиметровий у наші ворота.

Який Андрій Попович ледь не потягнув – він вгадав зі стрибком, але гол таки залетів у ворота. 0:1. Дуже незаслужена поразка «Минаю».

Шкода, адже суддівські помилки псують враження від футболу. Проте це має лише зробити нашу команду сильнішою.

Наша команда буде захищати свою честь у відповідних інстанціях. Аби припинити цю ганебну практику засуджувати команди на футбольному полі.

Наступна гра закарпатців відбудеться 25 жовтня в Ковалівці із місцевим «Колосом».

«Минай» - «Маріуполь» 0:1

Голи: Бондаренко, 90+1 з пенальті (0:1)

«Минай»: Попович, Саків, Лопирьонок, Матіч, Меліченко, Голодюк (Ткачук), Нурієв, Кожанов (Маємбе), Сніжко, Глагола (Книш), Шиндер (Ахмедзаде)

«Маріуполь»: Гальчук, Стасюк, Биков, Чоботенко, Кирюханцев, Чех, Танковський, Мишньов, Топалов, Бондаренко, Сікан (Кулаков)

Попередження: Сніжко, Лопирьонок, Нурієв, Шиндер – Стасюк, Биков, Іванов

Арбітр: Євген Арановський

Ужгород, стадіон «Авангард»
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: