Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині автомобіль зіткнувся з бетонним містком та перекинувся: внаслідок ДТП загинула 42-річна жінка

На Тячівщині автомобіль зіткнувся з бетонним містком та перекинувся: внаслідок ДТП загинула 42-річна жінка
Від отриманих травм померла 42-річна місцева мешканка, яка перебувала в салоні авто.

У селі Красна Тячівського району автомобіль «Lada Priora» зіткнувся з бетонним містком та перекинувся на дах. За фактом автомобільної аварії розпочато слідство.

Сьогодні, 16 жовтня, о 2:49, поліцейські Тячівщини отримали повідомлення про автомобільну аварію в селі Красна. Хто перебував за кермом транспортного засобу «Lada Priora», який зіткнувся з бетонним містком, слідчі з’ясовують. Встановлено, що після зіткнення автомобіль перекинувся на дах. У той момент в салоні перебувало троє осіб: 20-річний мешканець смт. Дубове, 25-річна жителька того ж селища та 42-річна мешканка села Красна.

Від отриманих травм 42-річна жінка померла на місці події. Інших госпіталізовано до Тячівської районної лікарні. За фактом ДТП розпочато слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Наразі всі обставини ДТП встановлюють слідчі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: