Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві зникла неповнолітня: просять про допомогу в пошуках

В Мукачеві зникла неповнолітня: просять про допомогу в пошуках
Поліцейські Мукачівського відділу встановлюють місцезнаходження 15-річної Трикоз Наталії, учениці 10 класу. Дівчина після уроків, 13 жовтня, взяла з дому особисті речі і пішла у невідомому напрямку

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 13 жовтня, близько 20.00 години до поліції Мукачева надійшло повідомлення про зникнення неповнолітньої Трикоз Наталії, учениці 10 класу загально-освітньої школи №7.

Як з’ясували поліцейські, після уроків, близько 14.00 години, мукачівка вийшла із навчального закладу, на кілька хвилин зайшла додому за особистими речами і, нікого не повідомивши, пішла і досі не повернулась. Мобільний телефон, яким користувалась школярка, вимкнений.

Дівчина була одягнута в шкіряну куртку та кросівки сірого кольору, чорні джинси.

Прикмети зниклої: зріст 170 см, волосся довге темно-русе, середньої тілобудови, очі сіро-зелені.

Поліція просить всіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка допоможе розшукати зниклу дівчину, повідомити до поліції за телефоном +38-095-383-05-75 або на лінію «102».

В Мукачеві зникла неповнолітня: просять про допомогу в пошуках

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: