Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відпочинок в Карпатах: плануємо подорож до Ворохти

Відпочинок в Карпатах: плануємо подорож до Ворохти
Сьогодні, коли весь світ намагається протидіяти пандемії коронавірусу Covid-19, як ніколи актуальним стає питання укріплення імунітету. Як відомо, зміцнити здоров’я в короткий термін можливо завдяки якісному відпочинку в екологічно чистій місцевості. Через карантинні заходи відпочинок за кордоном став надто проблематичним для українців. Але це не є проблемою, адже вітчизняних курортів, до можна якісно відпочити з користю для власного здоров’я, вистачить на всіх. Місце, де курортний сезон триває весь рік, – це, звичайно, Українські Карпати. Сьогодні поговоримо про популярний високогірний курорт Ворохта, який знаходиться на території Карпатського природного національного парку.

Курорт Ворохта: особливості відпочинку


Курорт Ворохта в однойменному населеному пункті Івано-Франківської області відомий в першу чергу як спортивно-туристичний центр. Тут тренуються спортсмени зимових видів спорту, тому курорт завжди привертав увагу любителів покататися на лижах або сноуборді. Тим паче, що тут є вся необхідна для цього інфраструктура. В цьому населеному пункті зупиняються й ті, хто любить підкоряти гірські вершини. Так, неподалік від Ворохти розташована спортивно-туристична база, з якої починається сходження на Говерлу. Окремої уваги заслуговують кліматичні особливості регіону. Рівень атмосферного тиску, сонячного ультрафіолету, чисте повітря, підвищений вміст озону й насиченість фітонцидами сприяють лікуванню захворювань органів дихання.

Загалом курортна інфраструктура Ворохти відповідає найсуворішим вимогам найвибагливіших відпочивальників. Тут кожен знайде для себе те, що йому подобається найбільше, або ж відкрити для себе щось нове. У додачу до всіх переваг комфортного відпочинку з можливістю оздоровлення організму та укріплення імунітету, додається неймовірна красоти місцевої природи з її гірськими долинами, річками та водоспадами.

Плануємо подорож до Ворохти


Щоб перебування у Ворохті залишило якомога більше яскравих спогадів, варто заздалегідь розпланувати відпочинок. Якщо на самостійне планування бракує часу, то слід знати, що лідером в організації відпочинку в Карпатах є компанія «Відпочинок 365». Тут запропонують недорогі, але дуже насичені тури, в тому числі й в Ворохту. При чому проживання в готелі «Ворохта 365» можливе за системою «Все включено». Водночас тур передбачає також знайомство з самобутньою місцевою культурою.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: