Вхiд на сайт
Авторизацiя

Німеччина вводить податок на викиди вуглекислого газу

Німеччина вводить податок на викиди вуглекислого газу

Парламент Німеччини 8 жовтня схвалив введення податку на викиди парникових газів. Він буде поступово вводитися з 2021 р. що призведе до зростання цін на бензин, дизпаливо, мазут і природний газ. Про це повідомляє NGV з посиланням на Reuters.

Передбачається введення податку в € 25 / т еквівалента вуглекислого газу в 2021 році, а потім його підвищення до € 55 / т в 2025 році. В результаті ціни на бензин з наступного року зростуть на € 0,07 / л, ціни на дизельне паливо - на € 0,08 / л. Відзначається також, що найбільш енергоємним галузям, які конкурують на міжнародних ринках і через нового податку виявляться в невигідному становищі, будуть надані певні компенсації.

Німецький уряд за допомогою введення даного податку розраховує виручити близько € 7,4 млрд в майбутньому році.

«Введення податку на викиди CO2 в сфері опалення та транспорту є важливою віхою в енергетичній та кліматичної політики Німеччини. Це прискорить декарбонізація цих галузей », - сказала глава Асоціації енергетичної промисловості Німеччини BDEW Керстін Андрее.

Як повідомляв enkorr, Німеччина посилить контроль за досягненням цілей в галузі відновлюваної енергетики. В даний час країна розробляє нову версію свого закону про поновлювані джерела енергії.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: