Вхiд на сайт
Авторизацiя

Всі замки Закарпаття можна буде побачити в одному місці

Всі замки Закарпаття можна буде побачити в одному місці
Невдовзі на території палацу Телекі, в селі Довге, на Іршавщині, має з’явитися унікальна туристична атракція – замки Закарпаття в мініатюрі.

Йдеться про проєкт завдяки якому не лише вдасться глянути на міні-копії фортець та палаців нашого краю, а й побачити як виглядали ті, які до нашого часу збереглися лише в руїнах. Залучені до проекту історики та археологи. Вони, на основі історичних джерел, допомагають найточніше відтворити макети фортець.

За виготовлення міні-замків взявся пан Володимир. Все робить вручну – вирізає та клеїть елементи крівлі, складає камінчики та власне вимощує саму конструкцію.

Сам проєкт реалізовують за кошти українського культурного фонду. Відкрити парк з замками в мініатюрі мають до кінця жовтня. На думку очільника Довжанської ОТГ це один з кроків у напрямку розвитку туристичної привабливості їхньої громади.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: