Вхiд на сайт
Авторизацiя

Amazon встановила на даху величезного складу 11 500 сонячних панелей

Amazon встановила на даху величезного складу 11 500 сонячних панелей
Компанія Amazon встановила 11 500 гігантських сонячних панелей на даху величезного складу у Кенті, Англія.

Проект реалізований у рамках зобов'язань інтернет-гіганта перейти на відновлювані джерела енергії до 2025 року.

Передбачається, що сонячна електростанція генеруватиме електроенергію, якої вистачить на забезпечення енергопотреб 700 домогосподарств у рік.

Amazon встановила на даху величезного складу 11 500 сонячних панелей

"Amazon ставить перед собою мету забезпечити енергією власну глобальну інфраструктуру, використовуючи 100% поновлювані джерела енергії, - зауважила Бріттані Стентон, старший менеджер енергетичної програми Amazon. - Ця установка сонячних панелей - всього лише один із способів, за допомогою яких ми зможе зробити нашу мережу більш стійкою».

Amazon встановила на даху величезного складу 11 500 сонячних панелей

Щоб досягти 100% переходу на відновлювані джерела енергії до 2025 року, Amazon планує інвестувати у більші локальні сонячні установки по всій мережі. Ці системи потім зможуть живити і інші центри компанії, зменшуючи їх залежність від викопного палива. «Ми також будемо інвестувати у великі проекти з відновлюваних джерел енергії, які надають енергію у наші місцеві комунальні мережі", - сказала Бріттані Стентон.

Перехід на сонячну енергію та встановлення панелей є частиною кліматичного зобов'язання Amazon пов'язані з Паризькою угодою про клімат, яка закликає країни та компанії працювати над усуненням або компенсацією викидів вуглекислого газу, щоб зупинити підвищення температури більш ніж на 2 °C у порівнянні з доіндустріальним рівнем до 2100 року. Компанія прагне перейти на повністю поновлювані джерела енергії і стати вуглецево-нейтральним бізнесом до 2040 року.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: