Вхiд на сайт
Авторизацiя

На автошляху Київ-Чоп горіла вантажівка: що відомо

На автошляху Київ-Чоп горіла вантажівка: що відомо
Про подію повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області.

6 жовтня о 19:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання вантажного автомобіля «Renault Magnum» на автодорозі Київ-Чоп. Подія трапилася на межі Воловецького та Свалявського районів. Водій-далекобійник саме їхав із Мукачева в напрямку м. Стрий Львівської області, коли побачив дим з-під капота. За першої можливості він загальмував й почав гасити вогонь за допомогою вогнегасника. Допомогли йому стримувати пожежу двоє колег-далекобійників, які також зупинилися на узбіччі.

За викликом на місце події виїхали вогнеборці з пожежно-рятувальних підрозділів с. Нижні Ворота та смт Воловець. Локалізувати загорання бійцям ДСНС вдалося о 19:25. Ще через 10 хвилин, о 19:35, пожежу остаточно ліквідували. Вогонь встиг пошкодити відсік двигуна та особисті речі водія.

Суму завданих збитків, як і причину виникнення пожежі, наразі встановлюють правоохоронні органи.

На автошляху Київ-Чоп горіла вантажівка: що відомо

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: