Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 6 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли талан супроводжує у справах

Гороскоп на 6 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли талан супроводжує у справах
День, коли можна втілювати в життя будь-які, навіть найсміливіші ідеї: обставини для цього складуться найсприятливіші.

У цей час також змінюється ставлення до навколишнього світу та людей із негативного на позитивне: у питаннях, які ще вчора здавалися безнадійними, сьогодні з'явиться промінь світла та, відповідно, надії на їхнє успішне вирішення. Талан сприятиме тим, хто діє, а не чекає, що все влаштується саме собою.

Овен (21.03 — 20.04)
Головна "зброя", яке допоможе у вирішенні будь-яких професійних завдань, — віра в себе і свої сили. Без неї вам, швидше за все, сьогодні навіть кави зварити не вдасться, не кажучи вже про більш серйозні справи.

Телець (21.04 — 21.05)
Братися за нові справи можна тільки тоді, коли будуть завершені й закриті старі, в іншому разі нічого досягти не вдасться — "хвости" нічого не дадуть зробити.

Близнята (22.05 — 21.06)
Досягти поставленої мети дозволять розроблені заздалегідь тактика і стратегія, тому варто витратити час на те, щоб визначитися з тим, яким коштом ви будете досягати бажаного.

Рак (22.06 — 22.07)
Ініціатива цього дня буде вітатися і начальством, і зірками, тому можна, не соромлячись, проявляти її — передусім, у професійній сфері.

Лев (23.07 — 21.08)
Несподівані — втім, цілком заслужені — фінансові надходження дозволять вирішити проблеми, що накопичилися, а заодно й потішити себе хай невеликим, але приємним придбанням.

Діва (22.08 — 23.09)
Останнім часом ви ударно попрацювали, тому нинішній день можна, і треба, присвятити відпочинку, під яким, втім, можна розуміти зміну виду діяльності.

Терези (24.09 — 23.10)
Великий ризик стати жертвою обману, причому надати вам недостовірні відомості можуть як колеги, так і близькі люди — чи варто говорити, що навіть невелика брехня може стати причиною великих проблем.

Скорпіон (24.10 — 22.11)
Як відомо, ризик — благородна справа, і сьогодні вам вдасться переконатися в цій приказці на власному досвіді: головне, роблячи рішучі дії, все-таки представляти їхній кінцевий результат.

Стрілець (23.11 — 21.12)
Сьогодні можна братися за будь-яку, навіть дуже складну, справа: талан буде на вашому боці і ви зможете з ним впоратися, особливо, якщо не почнете сумніватися в своїх силах.

Козоріг (22.12 — 20.01)
День сприятливий для будь-яких переговорів — як ділових, так і особистих: співрозмовники легко підуть назустріч і підтримають будь-які ваші пропозиції, навіть ті, яких учора й чути не хотіли.

Водолій (21.01 — 18.02)
Креативні ідеї будуть приходити до вас у такій кількості, що тільки встигай записувати, водночас застосувати їх можна буде навіть у найвіддаленіших від творчості сферах.

Риби (19.02 — 20.03)
Як би не виводили вас із терпіння близькі люди, необхідно тримати себе в руках і за можливості не реагувати на їхні слова та вчинки — сварка, яка це може спричинити, вам зараз не потрібна.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: