Вхiд на сайт
Авторизацiя

В ужгородському медичному центрі провели унікальну операцію

В ужгородському медичному центрі провели унікальну операцію
У медичному центрі «Діамед» провели унікальну операцію пацієнтці із діагнозом епілепсія. Таке хірургічне втручання дає людям надію на здорове та безтурботне життя.

Епілепсія вважається одним із найпоширеніших хронічних неврологічних захворювань людини. Це хронічний розлад мозкової діяльності, для якого характерні напади, що повторюються у вигляді короткочасних мимовільних судом, які можуть призвести до травмування.

Втім, за словами лікаря, 20% людей, які мають епілепсію є не чутливими до препаратів, тобто ліки на них не діють – це може інвалідизувати хворого, і саме у таких випадках потрібне хірургічне лікування.

Таке днями провели в ужгородському медичному центрі «Діамед». Нейрохірург Юрій Чомоляк каже - на сьогоднішній день мають найсучасніше обладнання, що дає змогу успішно здійснити операцію із позитивними наслідками для пацієнта.

Сама операція триває кілька годин, під час неї лікарі уважно стежать за станом пацієнта та роблять усе можливе, щоб вона пройшла успішно.

Більше про це - у сюжеті телеканалу М-студіо:


Детальніше про послуги медичного центру "Діамед":

- на сайті https://diamed.uz.ua/
- в соцмережах https://www.facebook.com/diamedMC/.

Контактні телефони: +38(050)1005900, +38(095)1000043, +38(0312)428080.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: