Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 1 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли проявляться найогидніші якості

Гороскоп на 1 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли проявляться найогидніші якості
День, коли активізуються сили зла. Під їхнім впливом на поверхню можуть вийти найогидніші якості людського характеру — дріб'язковість, злість, заздрість, зарозумілість, брехливість, егоїзм, зверхність, жадібність, мстивість і багато іншого. Можна потрапити під вплив як шахраїв, так і власних інстинктів, що теж до добра не доведе. Важливі справи, намічені на цей час, краще відкласти.

Овен (21.03 — 20.04)
Ймовірна підлість з боку людини, яку ви досі вважали одним з кращих друзів: не варто перейматися через те, що з нею доведеться розійтися — ви від цього тільки виграєте.

Телець (21.04 — 21.05)
День рекомендується провести на самоті — так ви не зможете вийти з себе, і ніхто не постраждає від спалахів невмотивованої люті, які будуть властиві вам сьогодні.

Близнята (22.05 — 21.06)
Незважаючи на напруження у взаєминах із людьми — як близькими, так і незнайомими, важливо тримати себе в руках і не допускати різких слів на їхню адресу, наслідки можуть бути непередбачуваними.

Рак (22.06 — 22.07)
День сприятливий для занять творчістю, заради якої можна пожертвувати навіть безпосередньою роботою: можливо, вам вдасться створити справжній витвір мистецтва.

Лев (22.07 — 21.08)
Велика кількість спокус, які будуть переслідувати вас в цей час, можуть похитнути вашу волю: щоб згодом не шкодувати про свою слабкість, намагайтеся їй не піддаватися.

Діва (22.08 — 23.09)
Енергія, яку забезпечать вас в цей день зірки, через свою деструктивність не підходить для роботи — занадто велика ймовірність прикрих помилок і недбальства.

Терези (24.09 — 23.10)
День сприятливий для наведення ладу як на роботі, де давно вже необхідно систематизувати документи, які скупчились, так і у будинку — він давно "нудьгує" за генеральним прибиранням.

Скорпіон (24.10 — 22.11)
День бажано присвятити близьким — сім'ї, друзям, коханій людині, більш того, саме сьогодні можна реєструвати шлюб, якщо, звичайно, ви давно до цього прагнете.

Стрілець (23.11 — 21.12)
Уникнути проблем у відносинах з оточуючими вас людьми можна буде, провівши максимум часу на самоті: так вдасться не наламати дров і зберегти хороші взаємини з усіма.

Козоріг (22.12 — 20.01)
Цього дня небажано ухвалювати важливі рішення, навіть якщо буде здаватися, що в цьому є необхідність — надто велика ймовірність неправильно витлумачити всі необхідні для цього фактори.

Водолій (21.01 — 18.02)
Не рекомендується займатися фінансовими операціями — збіг обставин може призвести до того, що замість прибутку  представники знака отримають втрати, причому значні.

Риби (19.02 — 20.03)
День, коли необхідно відмовитися від будь-яких надмірностей, причому як в моральному, так і в фізичному плані: необхідно бути якомога скромнішими в своїх бажаннях і емоційних проявах.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: