Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ляшко назвав причину зростання кількості хворих на коронавірус в Україні

Ляшко назвав причину зростання кількості хворих на коронавірус в Україні

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що причина зростання захворюваності на коронавірусну інфекцію пов'язана з нехтуванням карантинних обмежень.

Про це Ляшко сказав в ефірі телеканалу "Україна 24". За його словами, в Україні не лише фіксують рекордні кількості хворих, а й зростання кількості госпіталізованих.

Зростання захворюваності на коронавірус – це показник того, що ми стали нехтувати протиепідемічними нормами. Не можна цього робити. Я буду це говорити до того часу, поки у нас не стабілізується ситуація зі зростаннями захворюваності, – наголосив заступник міністра охорони здоров'я.

Через велику кількість госпіталізованих МОЗ починає шукати додаткові ліжка для хворих на COVID-19.

"У місті Києві перепрофільовуватиметься 500 ліжок академічних інститутів. Завтра це буде рішення Держкомісії ТЕБ та НС. Ми також розглядали, яку додаткову лікарню відкривати для хворих у Харкові", – додав Ляшко.

Джерело




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: