Вхiд на сайт
Авторизацiя

Звернення найбільш рейтингової партії Рахівщини на місцевих виборах 2020 року

Звернення найбільш рейтингової партії Рахівщини на місцевих виборах 2020 року
Найбільш рейтингова партія Рахівщини на місцевих виборах цього року – Рахівська районна команда Європейської Партії України – звертається до своїх виборців:

Шановні рахівчани!
Наприкінці минулого тижня завершилася реєстрація поданих нами списків кандидатів на виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року.
А це 26 кандидатів у депутати у Великобичківську селищну ОТГ, 26 кандидатів у депутати у Рахівську міську ОТГ, 26 кандидатів у депутати у Ясінянську селищну ОТГ, 10 депутатів у Богданську сільську ОТГ, 38 кандидатів у депутати Рахівської районної ради та кандидати на голову Великобичківської, Ясінянської, Рахівської ОТГ.
Рахівська районна команда Європейської Партії України складається з найкращих фахівців своєї справи і справжніх патріотів нашого краю, які мають серйозні наміри взяти участь у забезпеченні життєдіяльності новостворених об’єднаних територіальних громад, відстоювати інтереси виборців.
Нашій команді за всіма складовими і кількісними характеристиками досвідчені й незаангажовані політологи і соціологи Рахівщини прогнозують більшість у районній раді та радах майже всіх ОТГ і посади голів трьох ОТГ.
Демократія й ліберальні цінності є основними принципами нашої політичної сили.
І ми готові зробити все, щоб у новостворених громадах забезпечити європейський рівень життя, європейські стандарти дотримання прав і свобод, європейську якість інфраструктури, європейські розміри зарплат та соціальних виплат. А ще забезпечити європейську систему влади на місцях, яка відповідатиме за комфорт та добробут рахівчан і зробить все можливе, аби наші краяни не виїжджали на заробітки в Європу, а разом з нами створювали Європу у себе вдома.
Віримо в нашу команду, віримо у Вас, віримо, що тільки разом ми переможемо!

Рахівська районна команда Європейської Партії України

Звернення найбільш рейтингової партії Рахівщини на місцевих виборах 2020 року

На правах реклами

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: