Вхiд на сайт
Авторизацiя

Заборона на в’їзд іноземців до України втратила чинність

Заборона на в’їзд іноземців до України втратила чинність
Заборона на в’їзд іноземних громадян до України, що була запроваджена на період з 28 серпня до 28 вересня, де-факто втратила чинність.

Як пише "Європейська правда", це підтвердив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

"Постанова, в якій також були прописані обмеження в'їзду іноземців, і далі діє. Це постанова уряду № 641. Водночас там була чітко прописана заборона в'їзду іноземців на територію нашої країни з 28 серпня до 00:00 28 вересня. Фактично цієї ночі ця норма про заборону в'їзду іноземцям в нашу країну припинила свою дію. Відтепер іноземцям в'їзд до нашої країни не заборонений", - сказав Демченко у коментарі "Інтерфакс-Україна".

За його словами, окремих вимог до іноземців щодо самоізоляції або страхового поліса під час в'їзду в Україну наразі немає.

Як раніше повідомлялося, джерела в уряді наприкінці минулого тижня підтвердили, що Кабмін планує скасувати повну заборону на в'їзд для іноземних громадян.

На той момент очікувалося, що з 29 вересня почнуть діяти нові правила, які її замінять. Наразі невідомо, коли точно рішення буде ухвалене, але є принципова згода керівництва уряду на відкриття кордонів, а також опрацьовані деталі цього рішення. Очікується, що іноземців прирівняють до українців, які повертаються з-за кордону.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: