Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, якою буде погода у кінці вересня

Стало відомо, якою буде погода у кінці вересня

В останній тиждень вересня в Україні дощитиме.

Про це повідомляє УНН.

У віторок та середу, 29-30 вересня, в Україні через циклон, що прийде з південного заходу, очікуються сильні дощі та вітер. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, завтра, 28 вересня, вночі на Лівобережжі, вдень в прикарпатських областях невеликі дощі, на решті території без опадів; температура вночі 7-12°, на узбережжі морів 13-17°, в західних областях 3-8° тепла; вдень в Україні 18-23°, на півдні до 26°.

У віторок та середу, 29-30 вересня, у зв'язку з виходом циклону з південного заходу, очікується ускладнення погодних умов: часом дощі, місцями значні дощі, подекуди з грозами та поривами вітру 15-22 м/с; температура вночі істотно не зміниться, вдень знизиться до 12-17°, на півдні до 21°.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: