Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зеленський заявив, що в Україні можна спостерігати другу хвилю Covid-19

Зеленський заявив, що в Україні можна спостерігати другу хвилю Covid-19

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що в Україні наразі триває друга хвиля захворювання на коронавірус.

Про це Володимир Зеленський на спільній із пресконференції президентом Словаччини Зузаною Чапутовою в Братиславі в четвер, пише 24 канал.

"Наразі у всьому світі, й Україна не виняток, загострення, і зростає кількість хворих. Тому у нас сьогодні справді заборонено в'їзд закордонним громадянам. Я думаю, що це правильне рішення. У нас таке рішення було, коли у нас розпочиналася перша хвиля, ми змогли її зупинити. Тоді на 40 мільйонів українських громадян у нас було від 100 до 300 хворих", – сказав Зеленський.

Однак, протягом останніх днів в Україні щодня реєструють близько 3000 хворих. За словами Зеленського, це і є друга хвиля.

Ми не можемо ризикувати, і українцями, і громадянами з інших країн, які прибувають до України. Потім, коли стабілізується ця ситуація, в Україні будуть відкриті кордони, обов'язково, – заявив Президент України.

З початку епідемії в Україні зареєстрували 188 106 хворих на коронавірус, 3 757 з яких померли. Натомість одужав 83 458 пацієнтів. Станом на 24 вересня від COVID-19 продовжують лікуватись понад 100 тисяч громадян.

Джерело


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: