Вхiд на сайт
Авторизацiя

Матч "Минаю" в УПЛ перенесли з Ужгорода до Києва

Матч "Минаю" в УПЛ перенесли з Ужгорода до Києва

Про це повідомили в інформаційному департаменті ФК "Минай".

Гра 4-го туру Української Премєр-ліги між «Минаєм» та київським «Динамо» відбудеться не в Ужгороді, як було заплановано раніше, а в Києві.

Таке рішення було прийнято за згодою обох сторін.

У зв’язку із календарем, куди тільки що додався і матч 1/16 Кубку України ФК «Минай» розглянув можливість проведення гри на домашньому полі «Динамо».

В період з 20-го по 30 вересня на нашу команду чекає відразу 3 поєдинки в центральній Україні – 20-го в Києві із «Олімпіком», 30-го в Житомирі із «Поліссям», 3 жовтня із «Інгульцем» в Кропивницькому. І аби не перевантажувати команди довгими переїздами через половину України , було прийнято рішення зіграти матч 26 вересня із «Динамо» в Києві.

Також в нашому клубі пішли на зустріч київському «Динамо», яке 23 вересня грає матч кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Генту» в Бельгії, а вже через 2 дні змушені були летіти в Ужгород.

Відповідно, гра 2 кола, 6 березня 2021-го року, між цими командами пройде не в Києві, а в Ужгороді – в рамках 17-го туру.

Сподіваємося також, що навесні буде покращення ситуації із пандемією COVID-19 і нарешті на поєдинок зможе завітати повний стадіон вболівальників.

Найближчий домашній поєдинок нашої команди відбудеться 17 жовтня – в рамках 6 туру із «Маріуполем».
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: