Вхiд на сайт
Авторизацiя

ФК "Ужгород" вилетів із Кубка України від першолігового "Агробізнесу"

ФК "Ужгород" вилетів із Кубка України від першолігового "Агробізнесу"

Команда Чижевського завдяки ранньому голу оформила путівку до наступного етапу Кубку України.

На гру з "Агробізнесом" ужгородці вийшли у оптимальному складі, розуміючи силу суперника діяли більшу частину матчу другим номером, при цьому намагаючись не прижиматись до своїх воріт.

Однак вже на завершенні першої десятихвилинки проспали підключення правим краєм героя минулого туру у Першій лізі правого захисника Гагуна, який без супротиву увійшов у штрафну і віддав у центр карної зони на Миколу Когута, який розстріляв ворота з близької відстані – 0:1.

У подальшому команди діяли без загострень, при цьому гості володіли невеликою перевагою.

У другому таймі підопічні Васютика зуміли довести декілька атак до завершального удару. Двічі з середньої відстані пробивав Скотаренко – одного разу вище, в іншому випадку Артим відбив. Ще одного разу Чонка влучив у рамку, воротар відбив перед собою, однак на добиванні нікого не було.

До активу "Агробізнеса" можна занести влучання у поперечку. Ось і вся гострота з боку гостей, які з мінімальними затратами сил здобувають вихід до наступного рануду Кубку.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: