Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Сіднеї державні установи працюють на "зеленій" електроенергії

У Сіднеї державні установи працюють на "зеленій" електроенергії
Сідней, найбільше місто Австралії, перевів будівлі державної власності на 100% забезпечення електроенергією від «зелених» електростанцій у центральному районі мегаполісу.

Це стало можливим після укладення владою міської території Сіднея (The City of Sydney) десятирічної Угоди про покупку електроенергії у австралійського рітейлера Flow Power.

"Вжиття заходів по боротьбі зі зміною клімату було основним пріоритетом для Сіднея з 2008 року, - зауважила лорд-мер Сіднея Кловер Мур. – Сьогодні, у 2020 році, центр міста функціонує на 100% за рахунок відновлюваної електроенергії". Приблизно 115 будівель, таких як бібліотеки, громадські зали та офісні будівлі, 75 парків, 5 басейнів і 23 000 вуличних ліхтарів і ратуша Сіднея тепер працюють від відновлюваної електроенергії, виробленої вітряними і сонячними електростанціями у регіоні Новий Південний Уельс.

«Перехід на відновлювану енергію дозволить Сіднею економити близько 500 000 доларів на рік протягом наступного десятиліття, а також скоротить викиди на 20 000 тонн на рік, - наголосила лорд-мер. - Використання відновлюваних джерел енергії в масштабах міста не тільки можливо, але і сприяє збільшенню числа робочих місць і економії фінансів».

Цей договір дозволить створити робочі місця, надасть підтримку громадам, які постраждали від пандемії, і створить нові можливості у засушливому районі Нового Південного Уельсу. Близько три чверті електроенергії буде вироблятися вітряною електростанцією у місті Глен-Іннес у штаті Новий Південний Уельс, решта - буде надходити від сонячних електростанцій розташованих у містах Шолхейвен і Уогга-Уогга. На даний момент місто ставить перед собою мету скоротити викиди на 70% до 2030 року, що тепер, як очікується, буде досягнуто на шість років раніше вже в 2024 році завдяки новій угоді.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: