Вхiд на сайт
Авторизацiя

Крадіжка в кав'ярні Мукачева: у власниці закладу зник мобільний телефон

Крадіжка в кав'ярні Мукачева: у власниці закладу зник мобільний телефон

На крадіжці працівники поліції викрили раніше судимого 24-річного мукачівця. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Із заявою про крадіжку до Мукачівського відділу поліції звернулася власниця місцевої кав’ярні. Жінка повідомила, що за невідомих обставин з приміщення кафе зник її мобільний телефон «Samsung».

Поліцейські за даним фактом розпочали слідство, в ході якого встановили особу причетного до злочину. Як з’ясувалось, крадіжку мобільного телефону скоїв 24-річний раніше судимий за майнові злочини мукачівець. Наразі мукачівця поміщено до ізолятора тимчасового тримання за підозрою у скоєнні ним окрім цього ще низки майнових злочинів на території райцентру.

Розслідування у справі триває, кримінальне провадження слідчі відкрили за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: