Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дебют закарпатської команди в УПЛ. Гра між "Минаєм" та "Олександрією" відбудеться з глядачами

Дебют закарпатської команди в УПЛ. Гра між "Минаєм" та "Олександрією" відбудеться з глядачами

У неділю "Минай" дебютує у вищий лізі. На офіційному сайті клуб повідомив - гра відбудеться із уболівальниками на трибунах.

Перша гра нашої команди в Українській Прем’єр-лізі пройде із глядачами. Щоправда, наповненість стадіону має бути не більше 25%.

Це стало можливим згідно розробленого УАФ спільно з УПЛ «Тимчасового протоколу для організації та проведення футбольних матчів в Україні в умовах карантину» та постанові Головного державного санітарного лікаря від 21 серпня 2020-го року, а також загальній ситуації із захворюванням на COVID-19 в Ужгороді.

Звертаємо увагу, що глядачів на дозволені місця будуть пускати із зобов’язанням дотримуватися вимог карантинного режиму та протиепідемічних заходів. Між фанатами має зберігатись дистанція, а вхід на стадіон буде дозволений лише в масках.

Квитки в продаж поступлять найближчим часом. Слідкуйте за нашими публікаціями на сайті та у соціальних мережах.

Нагадаємо, що в неділю, 13 вересня, в Ужгороді «Минай» зіграє свій перший поєдинок в елітному дивізіоні із «Олександрією.» Початок матчу о 14.00 - резюмував інформаційний департамент ФК "Минай".
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: