Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підбір запчастин за VIN-кодом автівки

Підбір запчастин за VIN-кодом автівки
Під час активного використання авто рано чи пізно виникає необхідність заміни тієї чи іншої запчастини. Аби власник транспортного засобу в подальшому мав змогу без зайвих зусиль знайти необхідні комплектуючі, автовиробники присвоюють їм спеціальний серійний номер, більш відомий як VIN-код.

Певна річ, необхідні для ремонту запчастини можна підібрати, умовно кажучи, “на око”, проте Ви ризикуєте обзавестись низькоякісною продукцією, іншими словами – підробкою, котра навряд чи порадує вас тривалими строком служби.

Саме тому фахівці рекомендують замовляти потрібні комплектуючі та навіть так звані розхідники (втулки, ущільнювачі тощо) саме за ВІН-кодом – адже це гарантія того, що в кінцевому рахунку ви отримаєте високоякісний та оригінальний товар, котрий стовідсотково підійде саме вашій автівці. Ось, до прикладу, запчастини за VIN кодом на japan-cars.com.ua можна знайти та придбати не тільки максимально швидко, але за вигідними цінами. Інтернет-магазин пропонує виключно оригінальні та високоякісні комплектуючі для авто – з доставкою по Україні.

Що таке VIN-код і де його шукати?


VIN-код – це своєрідний ідентифікаційний номер автівки, що складається з сімнадцяти символів, де:

• Перша частина (три символи) – це міжнародний код виробника;
• Друга частина (6 символів) – описова частина ідентифікаційного номера ТЗ;
• Третя частина (8 символів) – розпізнавальна частина ІН авто.

Ідентифікаційний код автомобіля вказаний в технічному паспорті, крім того, на заводі його наносять на окремі частини транспортного засобу, зокрема, на нерозбірній частині кузова, шасі та спеціальних табличках, котрі ще називають шильдиками.

Як шукати запчастини з допомогою VIN-коду?


Як уже згадувалось, VIN-код – це можливість знайти та купити оригінальні автозапчастини, потративши на це мінімум часу та зусиль. Якщо Ви вперше маєте намір придбати комплектуючі подібним способом і не знаєте, як це робити, постараємось допомогти вам у цьому питанні.

Наприклад, на сайті інтернет-магазину Japan-cars алгоритм пошуку запчастин за ВІН-кодом наступний:

1. У відповідній формі вказуємо контактний номер телефону, ідентифікаційний номер (VIN-код) та марку автомобіля;
2. Далі вказуємо необхідні запчастини, їх кількість та клікаємо на кнопку “Надіслати запит”.

От і все. Як бачимо, це досить легко і просто. Пам’ятайте, якщо виникла необхідність замінити ту чи іншу деталь на вашому авто, краще не економити на комплектуючих, а купувати виключно оригінальні та якісні запчастини. А щоби ваш вибір був максимально точним і правильним – використовуйте для пошуку і покупки VIN-код транспортного засобу. Це надійно, ефективно і швидко.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: