Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи створюють школи додатковий ризик захворювання на Covid-19: дослідження

Чи створюють школи додатковий ризик захворювання на Covid-19: дослідження

Дослідження вчених з Великої Британії довело, що навчання в школі під час карантину не несе додаткової загрози захворювання на коронавірус. Так, більшість дітей мають більший ризик захворіти саме поза школою.

Про це заявив державний секретар з питань освіти Великої Британії Гевін Вільямсон, передає видання Daily Mail з посиланням на урядове дослідження.

У дослідженні взяли участь понад 23,3 тисячі учнів та 16 тисяч працівників. Всім щотижня робили тести на COVID-19. Так, під час дослідження було виявлено лише три позитивні результати тестування на COVID-19 – у двох працівників навчальних закладів і однієї дитини.

Тож, вчені довели, що у школі низький ризик зараження коронавірусом. За словами державного секретаря з питань освіти, насправді діти мають більший ризик захворіти поза школою.

Відвідування дошкільних закладів та початкових шкіл не приносить додаткового ризику захворювання ні працівникам, ні школярам. Ці результати є попередніми, але вони мають заспокоїти батьків, які хвилюються з приводу повернення їхніх дітей до школи, – заявив консультант-епідеміолог Шамез Ладхані.

До того ж, він також додав, що при зараженні переважна більшість дітей відчуває лише деякі легкі симптоми або їх відсутність.

Зазначимо, що нещодавно науковці з Південної Кореї провели дослідження Діти тижнями можуть переносити коронавірус без симптомів: нове дослідження, що діти можуть тижнями "переносити" коронавірус без будь-яких симптомів захворювання.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: