Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики розповіли, коли в Україні спаде спека

Синоптики розповіли, коли в Україні спаде спека

Спека в Україні спаде вже 8 вересня.

Нинішній тиждень почалася в Україні з потепління, у багатьох регіонах температура повітря піднялася до +30 градусів. УНІАН дізнався, як довго буде триматися така погода.

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, похолодання в Україні почнеться вже у вівторок, 8 вересня. У більшості регіонів температура повітря не перевищить +22 градуси, спека збережеться лише на півдні і сході країни. При цьому в центрі і на сході місцями пройдуть дощі.

Синоптики розповіли, коли в Україні спаде спека


У середу, 9 вересня, спека спаде по всій Україні. Температура вдень становитиме +20...+27 градусів. Опадів при цьому не очікується.

За попереднім прогнозом, така погода буде триматися в Україні до 13 вересня - тоді знову потеплішає, і стовпчики термометрів піднімуться до +30 градусів і вище.

Погода в Україні
Цього тижня по всій Україні спаде спека. Дощі пройдуть лише в четвер у західних областях.

Поточний тиждень в Україні почнеться з спекотної погоди: 7 вересня в багатьох регіонах температура підніметься до +30 градусів. Однак вже з вівторка в більшості регіонів похолодає.

У понеділок, 7 серпня, до країни повернеться справжня спека. Температура повітря підніметься до +30 градусів і навіть вище. Прохолодно буде тільки в західних областях - там очікується до +26 градусів.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: